The Fullness of Life -ryhmä

The Fullness of Life -ryhmä

The Fullness of Life -ryhmä on avoin kaikille ja voit osallistua mukaan yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Työskentely toteutetaan yksilönä ryhmässä. Ryhmän rakenne perustuu tunnetaideterapeuttisiin, kehollisiin ja tantrisiin menetelmiin. Sen tarkoituksena on auttaa sinua vahvistamaan omaa naiseuttasi/mieheyttäsi erilaisten harjoitteiden kautta sekä lisätä itsetuntemustasi.

Ryhmän tavoitteena on, että saat luotua itsellesi oman luovan ja kokemuksellisen matkan.

Tantran työkaluja ovat liike, ääni ja hengitys. Tantriset harjoitukset tähtäävät suvaitsevaisuuteen ja siihen, että opit arvostamaan itseäsi, toisia ja saat oman emämäenergian, eli seksuaalienergian kiertämään.

Taideterapian avulla voit etsiä ja löytää uusia näkökulmia tähän hetkeen tai menneisyyden tapahtumiin. Esimerkiksi maalauksia voit tulkita vain sinä itse. Ryhmässä muiden maalaukset toimivatkin siis peileinä, joiden avulla voit oivaltaa yllättäviäkin asioita omasta elämästäsi.

Tunnekeskeinen terapia sekä humanistinen psykologia ohjaavat ryhmää teoreettisena viitekehyksenä. Olet itse vastuussa valinnoistasi ja oppimiskykyinen koko elämäsi ajan. Onkin siis tärkeää, että opit ymmärtämään omaa käytöstäsi tutkimalla jo aiemmin koettua, sillä jokaisella meistä on mahdollisuus toimia ja valita toisin.

Osallistuaksesi The Fullness of Life -ryhmään, sinulla ei tarvitse olla lainkaan taiteellista tai tantrista osaamista. Me kaikki osaamme.

Vaikuttaako The Fullness of Life -ryhmä mielenkiintoiselta, mutta et ole vielä aivan varma sopiiko se sinulle? Ota meihin yhteyttä ja kerromme sinulle lisää ryhmästä.

→ Tutustu myös muihin ryhmiimme

→ Seuraa meitä Facebookissa, jossa jaamme ajankohtaista tietoa uusimmista ryhmistä sekä vinkkejä mielen hyvinvointiin.

Valikko