Yksilöterapia

Yksilöterapia

Yksilöterapia on aina henkilökohtaista ja siinä käydään sinun tarpeidesi mukaisesti aiheita läpi sen mukaan, mikä sinusta tuntuu hyvältä. Tutustumme yhdessä elämäsi eri vaiheisiin ja muutoskohtiin sekä tutkimme niiden aikana esiin nousseita tunteita.

Milloin voin hakeutua yksilöterapiaan?

Jokainen kulkee elämänsä aikana erilaisten koettelemusten läpi, joista useista selvitään pelkästään itsestään parantuvilla kolhuilla ja elämänkokemuksen karttumislla. Jos sinusta kuitenkin tuntuu siltä, että omat voimat eivät tunnu riittävän tai haavat paranevan, voi olla syytä kääntyä terapeutin puoleen. Jokainen ihminen ja elämäntilanne on erilainen, joten yksilöterapiassa tutustutaankin juuri sinuun ja sinun elämääsi. Ei haittaa, vaikka sinulla ei terapiaan hakeutuessasi olisikaan selkeää nimeä vaivallesi tai käsitystä siitä, miksi elämäsi on muuttunut raskaammaksi. Muista, että sinä tiedät parhaiten, milloin apu on tarpeen.

Mitä yksilöterapiassa tehdään?

Yksilöterapia rohkaisee sinua ottamaan vastuuta omasta elämästäsi ja valinnoistasi. Kun yhteys omaan itseen löytyy ja vahvistuu, vaikuttaa se itsetuntoa kohottavasti kaikilla elämänalueilla. Yksilöterpia voidaan toteuttaa myös taideterapeuttisesti.

Tutustu myös muihin terapiamuotoihin
Katso tulevat ryhmämme

Valikko