Ryhmät

Ryhmät, katso tulevat ryhmät

Ohjaamamme ryhmät antavat sinulle mahdollisuuden keskustella tietystä aiheesta muiden samassa tilanteessa olevien henkilöiden kanssa luottamuksellisesti. Saat tukea omiin tarpeisiisi yhdessä muiden kanssa. Lue lisää ohjaamistamme ryhmistä ja valitse sieltä sinulle sopivin. Kaikki ryhmämme ovat täysin luottamuksellisia ja voit keskustella niissä avoimesti. Tutustu myös ryhmien aikatauluihin ja ilmoittaudu mukaan!

Tulevat ryhmät

Suomalainen Eroseminaari® – ryhmä

23.08.22- 01.11.22 / Tiistaisin klo: 17.00-20.00

          ( viikolla 40 / 04.10.22 ei ryhmää)

 • Hinta: 400.00e
 • Ohjaaja: Juha Penttinen
 • Sijainti: Helsinki, Pajamäki

Solmuja Parisuhteessa® -ryhmä

La 09.07.22 klo: 9-16, Su 10.07.22 klo: 9-16

La 23.07.22 klo:9-16, Su 24.07.22 klo:9-16

 • Hinta: 650,00e/pari / 4 päivää
 • Ohjaajat: Kirsi Ja Juha
 • Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki

Kiukku on voimaa Työpaja Lauantai 15.10.22 klo:9-15

Milloin viimeksi olit vihainen ? Miten toimit ? Purit hampaita yhteen vai nielitkö kiukkusi ? Poistuitko paikalta, pidit mykkäkoulua ja viha jäi kehopanssariisi.Ryhmässä harjoitellaan luomaan hyväksyvää suhdetta omaan vihaan, se on tunne muiden joukossa. Vihan avulla ilmaisen tahtoni, laitan rajat ja opin olemaan jämäkkä.

Voit tulla yksin tai kaksin.

 • Hinta : 80.00e / henkilö
 • Ohjaajat: Kirsi ja Juha
 • Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki

Tunteiden voima ja viisaus työpaja 2 päivää La 12.11.22 ja 13.11.22 klo: 9-15

Tunteet, ovat kuin meren aallot, ne nousevat ja laskevat saavuttavat huippukohtansa ja vaimenevat. Tunteilla on arvo eloonjäämisessä ja omassa hyvinvoinnissa. Tunteita meillä kaikilla on halusimmepa tai emme. Tule tutkimusmatkalle häpeän, surun, ilon, vihan, syyllisyyden, kateuden ja pelon äärelle. Työstämme tunteita toiminnallisesti, maalaten ja yhdessä pohtien. Tunteiden takana on aina jokin tarve ja tarpeen takana on tunne.

Voit tulla yksin tai kaksin.

 • Hinta: 150,00e/ henkilö
 • Ohjaajat: Kirsi Ja Juha
 • Paikka: Helsinki, Pitäjänmäki

The Fullness of Life -ryhmä

The Fullness of Life -ryhmä on avoin kaikille ja voit osallistua mukaan yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Sen tarkoituksena on auttaa sinua vahvistamaan omaa naiseuttasi/mieheyttäsi erilaisten harjoitteiden kautta sekä lisätä itsetuntemustasi.

→ Lue lisää The Fullness of Life -ryhmästä.


Suhde kriisissä, Solmuja Parisuhteessa® -ryhmä

Jokaiseen parisuhteeseen kuuluu erinlaisia haasteita, kriisejä ja solmuja. Kun haasteet tuntuvat suurilta ja monimutkaisilta, on kyseessä suhteen solmu.

→ Lue lisää Suhde kriisissä, Solmuja parisuhteessa -ryhmästä.Suomalainen eroseminaari® -ryhmä

Ryhmässä käydään läpi eroon johtavat mekanismit, parisuhteiden rakenteet, käsitellään eroon liittyvää vihaa, surua, pelkoja sekä yksinäisyyttä. Samalla rakennetaan hyvää pohjaa tulevalle elämälle.

→ Lue lisää Suomalainen eroseminaari -ryhmästä.


Eroanko.fi -ryhmä

Eroanko.fi -ryhmä on toiminnallinen, terapeuttisesti ohjattu 10 kerran prosessiryhmä henkilöille, jotka pohtivat eroa tai ovat jo kokeneet eron. Ryhmän tavoitteena on lisätä ymmärrystä itsestä ja hahmottaa omaa elämäntarinaa, sekä sen vaikutuksia tähän tai menetettyyn suhteeseen.

→ Lue lisää Eroanko.fi -ryhmästä.


Rakastava Valinta-Parisuhteen parhaaksi – ryhmä

Ryhmään voi tulla yksilönä tai kumppanin kanssa, työskentely ryhmässä yksilönä. Ryhmän teoreettinen viitekehys perustuu BruceFisherin humanistiseen psykologiaan, jossa ihminen on itse vastuussa omista valinnoistaan, ei lapsuutensa vanki vaan oppimiskykyinen koko ikänsä sekä Tunnekeskeiseen parisuhteeseen. Rakastava Valinta teemat on valittu kahden edellä mainitun parisuhdenäkemyksen pohjalta. Niiden valoissa voidaankin sanoa, että suhteidemme laatuun vaikuttaa mm. seuraavat tekijät. Lapsena opittu itsearvostus, lapsena koettu luottamus lähimmäiseen sekä lapsena saatu oppi siitä, miten tulee käyttäytyä tullakseen rakastetuksi.

Valikko