Juha Penttinen

Juha Penttinen

Kuka on Juha Penttinen?

Olen Juha Penttinen ja toimin tällä hetkellä yksilö- pari- ja seksuaaliterapeuttina . Minulla on yksityinen vastaanotto Helsingin Pasilassa  sekä Leppävaarassa Espoossa.  Vastaanotollani on myös mahdollisuus työstää asioita taideterapeuttisesti.

Terapeuttina olen jämäkkä, selkeä ja rento. Jeesaan sinua matkallasi eteenpäin olipa kyseessä elämän tuomat haasteet tai krsiisi joka sinua on kohdannut. Mottoni on ” Hengitä, kuuntele ja hyväksy”

Koulutus

  • Ihminen tavattavissa- kasvuohjelma 2022 ( koulutuksessa) Tommy Hellsten- Instituutti Oy
  • Suomalainen eroseminaari®ryhmäohjaaja 2018 ( LiberaMente OY)
  • Trauma taideterapeutti / Yksilöterapeutti  2011 ( Metodi-Team OY)
  • Traumanhoito seksuaali- ja pariterapiassa 2008 ( Metodi-Team OY)
  • Pari- ja seksuaaliterapeutti, 2007 (Metodi-Team OY)
  • Solmuja parisuhteessa®- parisuhderyhmäohjaaja  2006 (Parisuhdekeskus Kataja ry)
  • Seksuaalineuvoja , 2004 ( Helsingin AMK)

Työkokemus

Vuodesta 2007 lähtien olen pitänyt yksityisvastaanottoa.  Lisäksi olen ohjannut ryhmiä vuodesta 2006 alkaen.  Olen tavannut lukusia pareja ryhmissäni, joita olen ohjannut yhdessä työparini Kirsi Penttisen kanssa. Ohjatut ja ohjaamani ryhmät:  Sylikkäin, Rikasta minua, Lapsettomat (Simpukka ry) , Elinkautisvangit ,  Parisuhteen parhaaksi  ja Parisuhde päivät. Pyynnöstä räätälöidyt ryhmät eri toimijoille.  Nykyään aktiivisesti ohjaan : Solmuja parisuhteessa® ryhmät, Suomalainen erosemminaari ® ryhmät.  Lisäksi teen pariterapiaa asiakkaan toiveesta yhdessä Kirsi Penttisen kanssa. Myös kotikäynnit ja viikonlopputapaamiset onnistuvat sovitusti.

→ Suomen Seksologisen Seuran asiantuntijahaku

→ Solmuja parisuhteessa -ryhmä (Helsinki)

Valikko